spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАМС: Реобјавување на јавен повик За формирање на Работната група за избор...

АМС: Реобјавување на јавен повик За формирање на Работната група за избор на младински претставник во Управниот одбор на Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан

Со цел отворен и транспарентен процес за избор на соодветен нов претставник во Управниот одбор на оваа канцеларија од Невладиниот сектор, Агенцијата за млади и спорт го распишува следниот:

Реобјавување на јавен повик

За формирање на работната група за избор на младински претставник во Управниот одбор на Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан (РИКО)

Ги повикуваме сите заинтересирани кои сакаат да учествуваат во овој процес да испратат своја апликација

Сите оние кои досега аплицирале апликациите ќе им бидат земени во предвид

Повикот трае до 09.02.2024

ЛИНК

Извор: Агенција за млади и спорт

Прочитајте