spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Одобрени барања по Конкурсот за поврат на средства за купен музички...

МОН: Одобрени барања по Конкурсот за поврат на средства за купен музички инструмент за 2023/2024 година

Прочитајте

Карпош: Салата ,,Партизан’’ со ново осветлување

0
Во рамки на реконструкцијата на спортскиот објект ,,Наум Наумовски Борче’’, познат како ,,Партизан’’, изминатиот период се поставуваше ново лед осветлување. Од целосниот простор, употребени...