spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАВРСМ: Активни огласи од Приватниот Сектор

АВРСМ: Активни огласи од Приватниот Сектор

Прочитајте и аплицирајте:

ОГЛАСИ за ВРАБОТУВАЊЕ

Извор: Агенција за вработување

Прочитајте

Делчево: Известување за достава на Решенија за данок на имот за...

0
Почитувани граѓани, Ве известуваме дека службите од Општина Делчево започнаа со редовната теренска достава на Решенија за данок на имот за 2024 година, и Решенијата...