spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЦентар: Чистење во паркот на Франкофонија

Центар: Чистење во паркот на Франкофонија

Работна акција на општинската администрација. Го освежуваме Паркот на Франкофонијата, фарбаме клупи, собираме смет, чистиме и миеме споменици.
Со сопствен придонес испраќаме порака до секој граѓанин да ги почитува и практикува овие принципи како услов за почиста животна средина, подобро здравје, поквалитетен и подолг живот на сите нас.

Извор: Општина Центар

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...