spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниДелчево: Почнува со работа Центарот за услуги на ЈКП „Брегалница“

Делчево: Почнува со работа Центарот за услуги на ЈКП „Брегалница“

Центарот за корисници на ЈКП „Брегалница“ кој се наоѓа на новиот градски пазар во Делчево, ќе започне со работа в сабота, 2.03.2024 г. , а  работното време  е од 07:00- 15:00 часот .

Целта на функционирањето на овој Центар е подобрување на услугите и комуникацијата со корисниците кои можат да ги добијат следните услуги:

– плаќање сметка,

– пријавување состојба на водомер (со слика),

– вадење копија од сметка за вода,

– барање за промена на водомер,

– пријавување дефект и

– добивање инструкции за плаќање сметка и пријавување состојба преку веб- страницата на ЈКП „Брегалница“ www.jkpbregalnica.mk.

Извор: Општина Делчево

Прочитајте

Центар: Одличен музички хепенинг со силна порака против врсничкото насилство ...

0
Општина Центар се приклучи на кампањата и спроведе низа работилници и обуки за наставниците и стручните соработници од училиштата за рано препознавање, превенција и...