spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЈегуновце: Изградба на спортска трибина на повеќенаменско спортско игралиште во населено место...

Јегуновце: Изградба на спортска трибина на повеќенаменско спортско игралиште во населено место Јанчиште

Започна со изградба на спортска трибина на повеќенаменско спортско игралиште во населено место Јанчиште.

Со завршување на овој проект ќе се подобрат условите на младите и сите жители од ова населено место, за љубителите на спортот и спортските турнири обезбедуваме место повеќе за следење на спортските натпревари.

Од особена важност е што со ова се подобрува спортувањето и рекреирањето на нашите деца и сограѓани.

Извор: Општина Јегуновце

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...