spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЈегуновце: Изградена нова улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште

Јегуновце: Изградена нова улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште

Изградена е уште една нова улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште.

Инвестираме во подобри услови за живеење, ја менуваме инфраструктурната слика во Општина Јегуновце.

Според проектниот план за реконструкција на улици, најавуваме и активности и во другите населени места.

Извор: Општина Јегуновце

Прочитајте