spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниАрачиново: Во ООУ „Ѓерѓ Кастриоти-Скендербеу“ заедно со директорот Имери одблиску да...

Арачиново: Во ООУ „Ѓерѓ Кастриоти-Скендербеу“ заедно со директорот Имери одблиску да ги разгледуваат работите и опремата за кабинетите

Како што ветивме, продолжуваме со инвестиции во образованието, континуирана грижа за создавање квалитетни простори и услови за нашите ученици.

Нашиот фокус е на подигање на квалитетот на образованието, но во исто време паралелно инвестираме и во подобрување на инфраструктурните услови на нашите училишта.

Во oсновното општинско училиште „Ѓерѓ Кастриоти-Скендербеу“ во Арачиново сме заедно со директорот Џавит Имери одблиску да ги видиме работите и опремата за кабинетите.

✅ компјутер за секоја училница

✅ нови смарт табли

✅ бели табли

✅ замена на врати во целиот објект

Извор: Општина Арачиново

Прочитајте

АПЈ: Започна обуката на преведувачи и лектори по албански јазик

0
Како и претходните години, така и оваа година започна обуката на административни службеници, кои работат како преведувачи и лектори на албански јазик во нивните...