spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниАрачиново:  „Отворен амфитеатар“

Арачиново:  „Отворен амфитеатар“

Почитувани граѓани на Општина Арачиново, на крајот сме од проектот „Отворен амфитеатар“, кој се реализира преку Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), во соработка меѓу швајцарската влада и општина Арачиново.

„Зајакнување на општинските совети – Фаза 2“, е програма финансирана од швајцарската влада и Министерството за локална самоуправа, проект финансиран и имплементиран од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во соработка со локални партнери.

Почитувани граѓани, проектите имаат значење и вредност само кога се реализираат, затоа создадовме нов стандард на работа, само кога сме сигурни за реализација на проектот, го објавуваме јавно.

Извор: Општина Арачиново

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...