spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeНовостиДИК: Извори - Претседателски и Парламентарни избори 2024 година

ДИК: Извори – Претседателски и Парламентарни избори 2024 година

Прочитајте и дознајте: 👀👇

РЕЗУЛТАТИ – ДИК

Извор: Државна изборна комисија

Прочитајте

АПЈ: Започна обуката на преведувачи и лектори по албански јазик

0
Како и претходните години, така и оваа година започна обуката на административни службеници, кои работат како преведувачи и лектори на албански јазик во нивните...