spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингЗапочна наградната игра на Иуте “Скенирај и освој” Купувај со Иуте на...

Започна наградната игра на Иуте “Скенирај и освој” Купувај со Иуте на рати и влези во игра за iPhone 15

Изберeте го посакуваниот производ во некоја од локациите на нашите партнери, купете го на рати со Иуте, скенирајте го QR кодот со апликацијата Myiute и станете потенцијален добитник на нов iPhone 15.

Ова се чекорите на новата наградна игра на Иуте, која започнувајќи од 03.06. па сé до 14.07, на сите корисници на услугата “Купи сега, плати подоцна” на Иуте, ќе им овозможи да станат потенцијални добитници на нов iPhone 15, и тоа со избирање на една од опциите за плаќање – Smart со 0% трошоци или Flexi за поголеми износи на купување до 36 рати.

Право на учество во наградната игра имаат сите нови и постоечки клиенти на Иуте  Македонија, на кои преку “Купи сега, плати подоцна” со скенирање на QR код на касата кај партнерот,  ќе им биде одобрен и исплатен кредит на рати во периодот на траење на наградната игра.
Наградната игра трае 6 недели, од 3 јуни до 14 јули, со главно извлекување на 5-те добитници на 18 јули.

Повеќе информации за наградната игра се достапни на нашата веб страна.

Погледнете ја нашата мапа на партнерски продавници и локации ширум целата држава.

Кога купувањето е задоволство, а сите нешта што ги посакувате се на дофат на дланка. Едноставно, брзо, безбедно и сосема поразлично шопинг искуство, само преку Myiute.

Кога, ако не сега!

Извор: Иуте Македонија

Прочитајте