HomeСамостојни органи

Самостојни органи

АВРСМ: Активни огласи од Работодавците

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇     ОГЛАСИ за вработување      Извор: Агенција за вработување 

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇       ОГЛАСИ за вработување        Извор: Агенција за администрација 

АА: Активни Интерни огласи

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇   ОГЛАСИ за ИНТЕРНИ унапредување      Извор: Агенција за администрација 

ДЗС: Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен, ноември 2022 година

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во ноември 2022 година, во однос на ноември 2021 година,...

АФПЗРР: ЈАВЕН ОГЛAС за вработување на 9 извршители

Врз основа на член 22, став 8 од Законот за вработените во јавниот сектор („Службен весник на Република Македонија“ број 27/2014, 199/2014, 27/2016, 35/2018...

АВРСМ: Активни огласи од Работодавците

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇     ОГЛАСИ за вработување        Извор: Агенција за вработување

АА: Активни Интерни огласи

Прочитајте и дознајте: 👀👇     Упатство за објавување и спроведување на интерен оглас       Извор: Агенција за администрација 

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇     ОГЛАСИ за вработување      Извор: Агенција за администрација

ДЗС: Индекси на трошоците на животот и цените на мало, декември 2022 година

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на трошоците на животот во декември 2022 година, во однос на претходниот месец, изнесува 99.8, а индексот...

УЈП: Мобилен Даночен шалтер

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ