spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиНАЕОМ: Презентации за новата Еразмус+ програма 2021 – 2027

НАЕОМ: Презентации за новата Еразмус+ програма 2021 – 2027

 

 

Почитувани корисници,

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во период од 9 до 23 април 2021 спроведе презентации за новата Еразмус+ програма 2021-2027 година. Презентациите се реализираа одделно по клучни акции:

Клучна акција 1 – Мобилности за учење на индивидуи (12, 13, 14 април 2021 година)

Клучна акција 2 – Соработка помеѓу организации и институции (19, 20, 21, 22, 23 април 2021 година).

Реализираните презентации имаа за цел да се информираат присутните за новата Еразмус+ програма, клучните акции и можности кои истата ги нуди.
Дополнително учесниците имаа можност да постават прашања со цел да добијат повеќе информации кои ќе им послужат при подготовка на своите предлог апликации.

Презентациите и поставените прашања од присутните се достапни во прилог.

 

Извор: Национална агенција за европски образовни програми и мобилност 

Прочитајте

Карпош: Салата ,,Партизан’’ со ново осветлување

0
Во рамки на реконструкцијата на спортскиот објект ,,Наум Наумовски Борче’’, познат како ,,Партизан’’, изминатиот период се поставуваше ново лед осветлување. Од целосниот простор, употребени...