spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСиндикатиУПОЗ: Работните групи - Колективен договор при Агенцијата за вработување

УПОЗ: Работните групи – Колективен договор при Агенцијата за вработување

 

По неколку одржани состаноци со директорот на Агенцијата за вработување на С. Македонија, работните групи од Синдикатот на УПОЗ и Агенцијата за вработување, започнаа со изготвување на текстот на Колективниот договор за вработените во АВРМ.

 

Работните групи ќе продолжат со работа и идната недела и очекуваме во најбрз рок да се потпише Колективниот договор со кој ќе се подобрат правата на вработените.

Извор: УПОЗ

Прочитајте

Карпош: Салата ,,Партизан’’ со ново осветлување

0
Во рамки на реконструкцијата на спортскиот објект ,,Наум Наумовски Борче’’, познат како ,,Партизан’’, изминатиот период се поставуваше ново лед осветлување. Од целосниот простор, употребени...