spot_img
spot_img

Општина Ѓорче Петров на наредните локални избори ќе добие одговорна и современа општинска власт

ОпштиниОпштина Ѓорче Петров на наредните локални избори ќе добие одговорна и современа...

Најчитано

Кон крајот на октомври, општина Ѓорче Петров ќе добие нова современа општинска власт.

Општинска власт која што ќе се грижи за граѓаните, ќе се грижи за урбанизмот и нема како актуелната да биде синоним за расипништво и непланско работење со општинските средства и со тоа што се очекувања на граѓаните.

Денес заедно со колегата, пратеникот Стојаноски и заедно со општинскиот комитет од Ѓорче Петров, ќе разговараме со родители и наставници, кои што се загрижени за општиот хаос кој што го има во образованието.

Ќе разговараме и за проблемите кои што ги има со урбаното планирање, проблемите кои што ги има со катастрофалните состојби со животната средина во општина Ѓорче Петров.

Општина Ѓорче Петров е уште една од општините во Република Македонија, каде што катастрофалното владеење на градоначалникот од редовите на СДСМ ги има влошено состојбите за живот, не се прави ништо за да се инвестира во јавните работи, во животната средина, во парковите во зеленилото и во сите работи тие работи кои што им се потребни на граѓаните, урбанизмот меѓу другото, да има по нормален стандард на живеење.

Извор: ВМРО

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000