Охрид: Да се отстранат пловните објекти кај Сараиште

ОпштиниОхрид: Да се отстранат пловните објекти кај Сараиште
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Општина Охрид по втор пат упатува апел до сопствениците на пловните објекти истите да ги отстранат  од брегот кај плажата  „Сараиште“ со цел навремено расчистување на плажата  која  се очекува   претстојново лето  да е посетена од  охриѓани и   туристи од земјава и соседството.

Воедно  доколку  пловните објекти  не бидат отстранети во најкраток временски период   тоа ќе го направат надлежните служби  на трошок на сопствениците.

Извор: Општина Охрид 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img