spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ДКСК: Известување

Државната комисија за спречување на корупцијата известува дека почнувајќи од 31 мај 2021 година (понеделник) ќе започне со работа во новиот објект на адреса Пресвета Богородица број 3 (спроти црквата Пресвета Богородица) .

Поради тековните активности поврзани со преселување на институцијата и нејзино ставање во функција во новиот објект,  поднесоци (пријави , анкетни листови и другo) до ДКСК може да се поднесуваат на електрoнската адреса contact@dksk.org.mk  или на Пријавница во ДКСК на приземје во новиот објект на адреса Пресвета Богородица број 3.

Извор: Државна комисија за спречување на корупцијата

Прочитајте