spot_img
spot_img

МП: Организации од јавен интерес – регионалните и домашните искуства во пресрет на измената на Законот за здруженија и фондации

МинистерстваМП: Организации од јавен интерес – регионалните и домашните искуства во пресрет...

Најчитано

Видео од обраќањето на министерот за правда Бојан Маричиќ на настанот „Организации од јавен интерес – регионалните и домашните искуства во пресрет на измената на Законот за здруженија и фондации“.

 

Погледнете:

Министерство за правда 

Извор: Министерство за правда 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000