spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБитола: Градежни активности на улиците Ѓорѓи Ѓорѓиев Џоџа и Пробиштип

Битола: Градежни активности на улиците Ѓорѓи Ѓорѓиев Џоџа и Пробиштип

Од  29.05.2021, започнуваа градежните активности на улиците „Ѓорѓи Ѓорѓиев Џоџа“ и улицата „Пробиштип“, каде ќе се врши реконструкција на водоводната и канализационата мрежа, по што ќе следува реконструкција на коловозот.

Со цел непречено одвивање на градежните активности, се известуваат жителите на овие улици, дека неопходно е да ги отстранат возилата од наведените улици.

Извор: Општина Битола

Прочитајте