spot_img
spot_img

Кавадарци: Асфалтирање на улицата „Ѓуро Ѓакоковиќ“

ОпштиниКавадарци: Асфалтирање на улицата „Ѓуро Ѓакоковиќ“

Најчитано

Оперативата на фирмата Градба промет започна со асфалтирање на ул.”Ѓуро Ѓаковиќ” спој со ул.”Шишка”, со површина од 700 метри квадратни.

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000