АХВ: Известување за отповикување на небезбеден производ

Самостојни органиСамостојни државни органиАХВ: Известување за отповикување на небезбеден производ

Најчитано

Наив на производот: Додаток на исхрана – „QYRA Collagen drink 25 ml“

Сериски број: 09/1125

Рок на употреба: до 31.07.2021

Причина за отповикување: небезбеден производ поради наод на туѓо тело (стаклени фрагменти)

Производител: Sanomed Gesundheits und Sportnahrungsmittellung GmbH

Увозник и дистрибутер во РСМакедонија: Хелиос Медикал ДООЕЛ Скопје.

Се известуваат потрошувачите дека доколку го купиле овој производ истиот да не го консумираат и да го уништат нештетно или да го вратат на местото на купување.

Извор: Агенција за храна и ветеринарство 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе