spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАФПЗРР: ЈАВЕН ПОВИК за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка...

АФПЗРР: ЈАВЕН ПОВИК за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој

Врз основа на член 7, алинеја 9 од Законот за основање на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој („Службен весник на Република Македонија“ број 72/07, 5/09 43/14, 193/15, 39/16, 164/18 и 190/19), Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руалниот развој го објавува следниот

ЈАВЕН ПОВИК бр.04/2021 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2021 година .

Прочитајте и аплицирајте:

Оглас

Извор: Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...