spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингKliknijadi.mk: Оглас за вработување

Kliknijadi.mk: Оглас за вработување

Поради зголемен обем на работа Кликни Јади има потреба од доставувачи со сопствена кола. ???

? Аплицирај сега и стани дел од најголемата армија на доставувачи: https://forms.gle/iVxUFy9E8sY1b3qLA ?

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...