spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

АМС: Оглас за вработување

Агенцијата за млади и спорт објавува оглас за вработување на определено време за помлад соработник за правна поддршка во спортот, Одделение за правна поддршка во спортот, Сектор спорт.

Оглас

Пријава

Извор: Агенција за млади и спорт

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...