spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАФПЗРР: ЈАВЕН ПОВИК за исплата од Програма за финансиска поддршка во...

АФПЗРР: ЈАВЕН ПОВИК за исплата од Програма за финансиска поддршка во рибарстовото и аквакултурата за 2021 година

Врз основа на член 7, алинеја 9 од Законот за основање на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој („Службен весник на Република Македонија“ број 72/07, 5/09 43/14, 193/15, 39/16, 164/18 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ број 190/19), Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руалниот развој го објавува следниот

ЈАВЕН ПОВИК бр.1/2021за доставување на барања за исплата на средства од Програма за финансиска поддршка во рибарстовото и аквакултурата за 2021 година .

македонска верзијa
албанска верзија

Извор: Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој 

Прочитајте

Бутел: Голема Еко Акција на Скопска Црна Гора

0
По повод одбележувањето на 20-годишнината од членството на Република Словенија во Европската Унија, во духот на „Зелена Словенија“ градоначалникот Дарко Костовски се приклучи на...