Гостивар: Започнаа работите за поставување штитови околу реката Вардар

ОпштиниГостивар: Започнаа работите за поставување штитови околу реката Вардар
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Започнаа работите за поставување штитови околу реката Вардар.

Извор: Општина Гостивар

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img