Куманово: Мултинационална обука за мировни операции

ОпштиниКуманово: Мултинационална обука за мировни операции
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска присуствуваше на завршниот настан од 4-дневната мултинационална Обука за мировни операции, одржана од страна на Командата на Бригада на Југоисточна Европа во РСМ (СЕЕБРИГ) и мултинационалниот Центар за обука за мировни операции од Кукуш, Р.Грција. Целта на настанот е оспособување за цивилно-воена соработка. Дел од оваа обука беа и професори по англиски јазик од општинските средни училишта.

Извор: Општина Куманово

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img