МИОА: Датумот кога Регионот на Западен Балкан ќе стане зона со бесплатен роаминг

МинистерстваМИОА: Датумот кога Регионот на Западен Балкан ќе стане зона со бесплатен...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Се приближуваме до 1 јули, датумот кога Регионот на Западен Балкан ќе стане зона со бесплатен роаминг!!!

Овој историски регионален настан ќе биде одбележан и со концерт, во организација на Советот за Регионална Соработка(RCC- Regional Cooperation Council), на којшто ќе учествуваат музички бендови и познати диџеи од целиот регион. Концертот ќе започне на први јули(четврток) во 19 часот на плажата Отешево и ќе може да се проследи во живо на следниов линк:

https://www.youtube.com/user/RCCSec

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img