ДКСК: Повик за Набљудувачи на Учесниците во Изборната кампања – Локални избори 2021

Самостојни органиСамостојни државни органиДКСК: Повик за Набљудувачи на Учесниците во Изборната кампања - Локални избори...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Заради ефикасно следење на изборната кампања на учесниците на претстојните Локални избори,
ДКСК има потреба од ангажирање на 50 набљудувачи за општините.

ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НАБЉУДУВАЧИ НА УЧЕСНИЦИТЕ ВО ИЗБОРНАТА КАМПАЊА – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Извор: Државна комисија за спречување на корупцијата

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img