spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeUncategorizedМВР: Одделението за управни работи Скопје ќе издава готови лични документи

МВР: Одделението за управни работи Скопје ќе издава готови лични документи

Одделението за управни работи Скопје ги известува граѓаните дека поради зголемен интерес за издавање на готовите лични документи, објектот во МТВ и пунктовите Беко, Драчево, Бутел и Ѓорче Петров ќе работат и во сабота на 24.07.2021 година, со работно време од 08.00 до 16.00 часот, додека во недела, на 25.07.2021 година готовите лични документи ќе може да се подигнат само во објектот на МТВ, и тоа од 08.00 до 16.00 часот.

Извор: Министерство за внатрешни работи 

Прочитајте