spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeПолитички партииВМРО-ДПМНЕСДСМ го уништи Охрид со дивоградби

СДСМ го уништи Охрид со дивоградби

СДСМ го уништи Охрид со дивоградби.

Откако СДСМ е на власт никнуваат секој ден дивоградби во Охрид, а Заев со прст не мрдна да ги спречи, луѓе од неговата коалиција дивеат во градот и се дел од урбаната мафија.

Поради Заев и Константин Георгиевски Охрид може да го загуби статусот на заштита од УНЕСКО.

Власта на СДСМ е директно виновна за хаосот во Охрид.

Затоа новата општинска власт во Охрид од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги промени работите и ќе го врати сјајот на градот.

Време е за одговорни политики. Време е за Македонија за сите луѓе!

Извор: ВМРО ДПМНЕ 

Прочитајте