spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeПолитички партииВМРО-ДПМНЕЗаев и Георгиевски ветија пет градинки

Заев и Георгиевски ветија пет градинки

Зоран Заев и Борче Георгиевски имаа потреба од 3 години за да направат една градинка во Гази Баба, а ветија пет.

Толку се неспособни што ниту една од останатите 4 градинки не е ниту почната, ниту има план за градба.

Заев и Георгиевски ветија градинки во Инџиково, Ќерамидница, Трубарево и Синѓелиќ, нови градинки во овие населени места нема.

Заев и Георгиевски 4 години не сработија ништо за Гази Баба. Ништо ниту ветеното основно училиште во Ченто.

Четиригодини Гази Баба со Заев и Георгиевски стагнира. Четири години општината не се развива, време е Гази Баба да напредува. Време е за Македонија за сите луѓе!

Извор: ВМРО ДПМНЕ

Прочитајте