ДКСК: Избери интегритет

spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Загадувањето често е последица на корупција, злоупотреба и недостаток на транспарентност и неинформираност на граѓаните на централно или локално ниво.

Пријави корупција и злоупотреба!
Ти имаш право да знаеш кои се причинителите, кои фактори влијаат директно врз твоето здравје и да се бориш за чист воздух!

Извор: Државна комисија за спречување на корупцијата

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img