spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeНовостиК-15 за Администрацијата

К-15 за Администрацијата

Тимот на Јавна администрација неофицијално дознава дека исплатата за регрес на Годишен одмор – К-15 ќе се исплати по РЕБАЛАНС на Буџетот за 2021 година, односно со АВГУСТКАТА  или СЕПТЕМВРИСКАТА ПЛАТА.

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте