spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингАрс Луцида: Медитации на полна месечина

Арс Луцида: Медитации на полна месечина

Секоја полна лунација во 2021 ја чествуваме преку масовна медитација која ќе ја обедини нашата свест и ќе помогне за исцелување на нашата планета, за мир и сите погодени од оваа пандемија.

Да бидеме побројни и посилни овој пат!
Овие групни медитации доведуваат огромни количини енергија, Божествена Моќ, Божествена Светлина и Божествена Љубов кои на светот му се потребни.

Ова е нашата шанса да се постигне критична маса од медитатори, односно повисоко ниво на свест за да има позитивна промена.
Придружете ни се на медитацијата во пресрет на Полната месечина.

Нека биде светлина, нека биде љубов и мир.

Линк за регистрација и вклучување на Zoom:

Се вклучувате на линкот 10-15 минути порано.

Медитациите се бесплатни.

Овие енергии ќе бидат искористени за благослов на Мајката Земја и сите нејзини жители со добра волја, љубов, милост, сочуство и просветлување.

Календар и време на полните лунации за 2021:
28 Jan 20:16
27 Feb 09:17
28 Mar 20:48
27 Apr 05:31
26 May 13:13
24 Jun 20:39
24 Jul 04:36
22 Aug 14:01
21 Sep 01:54
20 Oct 16:56
19 Nov 09:57
19 Dec 05:35

Прочитајте и бидете дел од најдобрите ArsLucida.mk

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...