Кавадарци: Изградба на детско игралиште во дворот на СОУ Ќиро Спанџов- Брко

ОпштиниКавадарци: Изградба на детско игралиште во дворот на СОУ Ќиро Спанџов- Брко
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Реализиран е уште еден проект за изградба на детско игралиште во дворот на СОУ Ќиро Спанџов- Брко.

Согласно проектот, поставена е гумена подлога, се поставија нови дрвени детски играчки и по целата должина беше изведена и заштитна метална ограда. Истото го изведуваше Метал Апостолов и за неговата реализација се одвоени 1 337 540 денари.

 

 

 

Извор: Општина Кавадарци

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img