ГРОМ: Подготвен за локалните избори

Политички партииГРОМ: Подготвен за локалните избори
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Извршниот Одбор на партијата го констатираше составот на Централниот Изборен Штаб за претстојните Локални Избори 2021 година.

За шеф на Изборниот Штаб е избран Генералниот Секретар, Крсте Петревски, а за заменик е избран Александар Трајановски, Претседател на Градската Организација на Скопје.

ГРОМ е целосно подготвен за претстојните локални избори, изборната програма за Општина Карпош е веќе готова, пред карпошани ќе излеземе да ја бараме довербата со квалитетни решенија за нивните проблеми.

 

 

 

 

Извор: ГРОМ

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе