spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниПрилеп: Извршен увид на улицата “Радовишка“ од градоначалникот Јовчески

Прилеп: Извршен увид на улицата “Радовишка“ од градоначалникот Јовчески

Градоначалникот Борче Јовчески  вчера изврши увид на улицата “Радовишка“ каде е поставена нова канализациона мрежа и истата улица веднаш после зафатот е тампонирана.

Улицата е со должина од 180 метри и ширина од 5,5 метри. Улицата “Радовишка“ се наоѓа во населбата “Гоце Делчев“.

 

 

 

Извор: Општина Прилеп

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...