spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниПрилеп: Нов заменик градоначалник на општината

Прилеп: Нов заменик градоначалник на општината

Вчера градоначалникот Борче Јовчески свечено и го врачи решението на Ирена Стерјоска Локвенец со кое е назначена за заменик градоначалничка на Општина Прилеп во случаи на спреченост или отсуство, во согласност со постапката утврдена со статутот.

Во текот на вчерашниот ден, назначени се и четворица нови директори на ООУ “Гоце Делчев” е Снежана Котева, со ООУ “Добре Јованоски” ќе раководи Панде Николоска, нов директор на ООУ “Рампо Левката” е Жарко Бабаноски, а со ООУ “Круме Волнароски” во населеното место во Тополчани е назначен Дејан Бунтески.

 

 

 

Избор: Општина Прилеп 

Прочитајте

Карпош: Еко викенд со ,,Генералка Викенд“

0
Општина Карпош и оваа година се придружи на националната еко акција, ,,Генералка Викенд“, во која се спроведе активно чистење на територија на цел Карпош,...