spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВаландово: Јавен оглас за доброволно пријавување во партиципативно тело за урбанистичко планирање

Валандово: Јавен оглас за доброволно пријавување во партиципативно тело за урбанистичко планирање

Врз основа на член 46 од Законот за урбанистичко планирање („Службен Весник на РСМ“ бр.32/20), градоначалникот на Општина Валандово, распишува

ЈАВЕН ОГЛАС

за доброволно пријавување на лица за формирање на
партиципативно тело кое ќе учествува во процесот на
урбанистичкото планирање на подрачјето на
општина валандово

Повеќе детали и целиот оглас можете да го погледнтете на следниот ЛИНК.


 

ДОКУМЕНТИ:

– Јавен оглас (pdf)
– Пријава и изјави (word)

 

 

 

 

 

 

Извор: Општина Валандово

Прочитајте