spot_img
spot_img

МИОА: Министерот Алити се сретна со директорот на ЈП Национална Радиодифузија, Кадриу

@дминистрацијаМИОА: Министерот Алити се сретна со директорот на ЈП Национална Радиодифузија, Кадриу

Најчитано

Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити имаше работен состанок со директорот на ЈП Национална Радиодифузија Ендрин Кадриу  и  помошник директорот Абдула Бајрами.

На состанокот се разговараше за можностите за унапредување на соработката, а меѓу темите кои беа опфатени беа можноста за активирање на DAB+ (Digital Audio Broadcasting), четврти канал на Македонското радио и проектот за широкопојасен интернет.

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000