spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингЕСП Скопје: Општ албански јазик

ЕСП Скопје: Општ албански јазик

Курсевите се распределени во неколку степени

А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2.1, B2

Секој степен е организиран во 60 часа по 45 мин.

Со секој завршен курс се добива сертификат за завршен степен.

 

 

 

Извор: ЕСП – Развој и управување на човечки ресурси

Прочитајте

Мицкоски на средба со дијаспората во Њујорк, да се обединиме во...

0
Почитувани, Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Христијан Мицкоски оствари средби со македонската дијаспора во Њујорк, САД. Присуствуваше на вечерната богослужба во чест на светите...