spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниШтип: Увид на градежните активности на спортскиот рекреативен центар Ново Село

Штип: Увид на градежните активности на спортскиот рекреативен центар Ново Село

Градоначалникот на Општина Штип Иван Јорданов, изврши увид во тековните градежни активности на спортско рекреативниот центар Ново Село.

Овој центар е сѐ уште во изградба и за брзо време ќе биде едно убаво опремено катче во кое ќе може да уживаат и помладите и постарите генерации.

Градоначалникот изјави дека овој пример ќе го следиме и во иднина, односно дека секоја населба ќе добие вакви содржини кои взаемно ќе го красат Град Штип.

 

 

 

Извор: Општина Штип 

Прочитајте