spot_img
spot_img

Гевгелија: Црвен крст- Гевгелија вклучен во промоцијата на туристичките потенцијали на општина Гевгелија

ОпштиниГевгелија: Црвен крст- Гевгелија вклучен во промоцијата на туристичките потенцијали на општина...

Најчитано

Активно продолжува соработката помеѓу Општина Гевгелија и ОО Црвен крст- Гевгелија.

Во рамките на активностите на Општина Гевгелија за промоција на туризмот, се вклучени и волонтерите во Клубот на младите на ОО Црвен крст Гевгелија. Облечени во својата опрема и во маиците со новото туристичко лого на градот, на повеќе локации делеа инфо-материјали на граѓаните и туристите за туристичките потенцијали на општина Гевгелија.

ОО Црвен крст- Гевгелија најави дека во промовирањето на туристичкиот капацитет ќе ја даде својата поддршка и во наредниот период, до крајот на летото, се со цел привлекување повеќе домашни и странски туристи.

Извор: Општина Гевгелија

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе