МИОА: Работен состанок Алити-Василеска

МинистерстваМИОА: Работен состанок Алити-Василеска

Најчитано

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити вчера имаше една работна средба со Кети Василеска – директор на Државниот управен инспекторат, со која разговараше за моменталната состојба на јавната администрација во државата.
Значењето на спроведувањето на законот во зголемувањето на ефикасноста и професионалноста на јавната администрација беше во фокусот на дискусијата.
Странките се согласија за тоа дека состаноците за соработка во оваа насока да продолжат и понатаму.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе