МИОА: Министерот Алити присуствуваше на отворањето на Шестата регионална конференција на независни тела за еднаквост

МинистерстваМИОА: Министерот Алити присуствуваше на отворањето на Шестата регионална конференција на независни...

Најчитано

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити вчера присуствуваше на отворањето на шестата регионална конференција на независни тела за еднаквост во Југоисточна Европа.
За успешна борба против дискриминацијата потребно е имплементација на законски одредби за заштита на човековите права, независни тела, координирана и навремена реакција, спречување и санкционирање на сите форми на дискриминација.
Поддршката на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација е императив во оваа насока.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе