spot_img
spot_img

Крмов: Пендаровски говори глупости – нека докаже дека Левица е финансирана од странство

Политички партииЛевицаКрмов: Пендаровски говори глупости – нека докаже дека Левица е финансирана од...

Најчитано

Дел од гостувањето на пратеникот од Левица во, Борислав Крмов во Сител, 17.09.2022 г.

,,Претседателот Пендаровски имаше изјава, и тоа во пишан медиум , каде тврдеше и други глупости, дека сме му дале орден на рускиот амбасадор.

Всушност, се работеше за монета со ликот на Гоце Делчев, од 150 примероци кои што ги дававме на сите личности.

?Финансирање со странски пари, посебно од странски влади, на политички партии е кривично дело. Ако власта има било какви индиции, нека отпочнат процедура, не да фрлаат магла на јавноста.

Ова јавно ги повикувам: ако има еден денар Левица да примила за застапување на странски интереси, утре нека покренат постапка. Ќе видите дека нема да покренат!”

 

 

Извор: ЛЕВИЦА

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000