НАЕОП: Онлајн работилница за Еразмус+ КА210- Партнерства од мал обем

Самостојни органиСамостојни државни органиНАЕОП: Онлајн работилница за Еразмус+ КА210- Партнерства од мал обем

Најчитано

Почитувани,

во пресрет на октомврискиот рок за аплицирање, НА организира он-лајн обука за поддршка на корисници за аплицирање во КА210- Партнерства од мал обем, за полињата: училишно образование, стручно образование и обука образование за возрасни и млади.

Истата ќе се одржи он-лајн, на 22.09.2022 година во 11:00 часот.

Обуката ќе им овозможи на новите корисници да се запознаат со карактеристиките на оваа акција, приоритетите, расположивите буџети, начинот на аплицирање и на оценување.

Крајниот рокот за пријавување е 21.09.2022 година на следниот линк: Формулар за пријавување.

 

 

 

Извор: Национална агенција за европски образовни програми и мобилност 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе