Apollo Makedonija ВРАБОТУВА

МаркетингApollo Makedonija ВРАБОТУВА

Најчитано

1. Работна позиција Раководител на набавки – (1) Еден Извршител 

 

Доколку сте позитивна, иновативна личност, насочена кон напредок, со искуство во областа набавки, управување со големопродажба, доколку сте организирани и одговорни, Вие сте вистинската личност за нашиот тим.

Опис на работно место:

 

1. Изработка на планови за набавки на асортиман на бренд производи
2. Одговорен е за целата документација за набавка, понуди и спецификации и нејзината точност
3. Активно учество во преговарање и договарање со добавувачи
4. Ги координира добавувачите кај кои е извршена порачката и истата ја следи до нејзината реализација
5. Организира дистрибуција на стоката
6. Организира транспорт на стоки за потребите на компанијата и купувачите

 

Квалификации:

• Минимум 3 години работно искуство во областа ma
• Конкретни искуства од области поврзани со опис на работно место
• Стремеж кон постигнување цели, мотивираност, одговорност и професионален пристап
• Комуникативност, став, колегијалност
• Иновативност, брзина, точност, прилагодливост, достапност, снаодливост

 

Нудиме:

Вработување на одредено, а потоа и на неодредено време
• Работа во млад и креативен тим во пријатно и динамично опкружување
• Интерактивно работно место со многу можности за напредување и изразување на сопствениот став
Редовни и мотивирачки месечни примања

 

Работното место е во компанијата која е со седиште во Скопје, а својата пријава за вработување испратете ја на македонски и англиски јазик, најдоцна до 10.10.2022 на email: uprava@apollomk.mk.

2. Работна позиција  Магационер – Дистрибутер – (1) Еден Извршител 

Доколку сте позитивна личност, насочена кон напредок, со искуство во областа магацин или дистрибуција, доколку сте организирани и одговорни, Вие сте вистинската личност за нашиот тим.

Опис на работно место:

1. Врши прием и складирање на примената стока
2. Спроведува активности поврзани со попис на стоката
3. Ја подготвува роба по преходно добиени налози од Раководителот на магацинот
4. Врши достава на стоката до соодветниот клиент

Квалификации:

• Минимум 3 години работно искуство во областа дистрибуција/магацин
• Конкретни искуства од области поврзани со опис на работно место
• Стремеж кон постигнување цели, мотивираност, одговорност и професионален пристап
• Комуникативност, став, колегијалност
• Иновативност, брзина, точност, прилагодливост, достапност, снаодливост

Нудиме:

Вработување на одредено, а потоа и на неодредено време
• Работа во млад и креативен тим во пријатно и динамично опкружување
• Интерактивно работно место со многу можности за напредување и изразување на сопствениот став
Редовни и мотивирачки месечни примања

Работното место е во компанијата која е со седиште во Скопје, а својата пријава за вработување испратете ја на македонски и англиски јазик, најдоцна до 10.10.2022 на email: uprava@apollomk.mk.

 

 

 

 

Извор:  Javnaadministracija.mk

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе