МИОА: Министерот Алити се сретна со преставниците од Агенцијата за супервизија на капитално финансирање на пензиското осигурување

МинистерстваМИОА: Министерот Алити се сретна со преставниците од Агенцијата за супервизија на...

Најчитано

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити вчера се сретна со претставници на Агенцијата за супервизија на капитално финансирање на пензиското осигурување.
На оваа информативна средба се разговараше за актуелните прашања и предизвици, како и за реорганизација на администрацијата и законите кои се во интерес на подобрување на ефикасноста во работата на институциите.
МИОА е целосно подготвено да придонесе за секоја акција што ги прави институциите поефективни, транспарентни и професионални.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе